Hoogeveen

Politie zoekt getuigen van aanranding in Steenbergerpark Hoogeveen

Hoogeveen – De politie is op zoek naar een man van buitenlandse komaf na een aanranding in het Steenbergerpark Hoogeveen.

Dit incident vond plaats op zondagavond 27 september tussen kwart voor acht en acht uur. De politie is op zoek naar mensen die in of rond dit park een man samen met een 14-jarig meisje met blond haar hebben zien lopen. Ook zoekt de politie camerabeelden uit de omgeving waar mogelijk de twee personen op zouden staan.

De politie heeft van de man het volgende signalement verspreid: de man is rond de 30 á 35 jaar, van buitenlands komaf,  gekleed in onder andere bordeaux rode hoodie met daar overheen een donkere jas, naar voren staand kuifje en de man had een zwarte koptelefoon op.

Mocht u informatie hebben over deze persoon bel dan met de politie via 0900-8844.

Correctie meldenLaden....

Meer nieuws

Verdachte aangehouden na lastig vallen meisje Steenbergerpark

NieuwsRedactie

Moeder en kind (3) vermist, auto gevonden bij tankstation aan de A28

NieuwsRedactie

Gewonde bij kop-staartbotsing Hoogeveen

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!