Hoogeveen

Verdachte aangehouden na lastig vallen meisje Steenbergerpark

Hoogeveen – Op 27 september deed de politie een oproep om uit te kijken naar een man die samen met de een man in het park was gezien. Het betreft hier een zaak waarbij een 14-jarig meisje werd lastig gevallen door een man.

De politie weet op 30 september te melden dat er een verdachte is aangehouden in deze zaak. Er is door meerdere mensen gereageerd op de oproep van de politie. Deze informatie heeft er toe geleid dat de politie  een 22-jarige man afkomstig uit Hoogeveen heeft kunnen aanhouden. De man wordt door de politie verhoord. Op de Facebook pagina van Politie Hoogeveen bedankt de politie iedereen die heeft meegeholpen om de dader te vinden.

Correctie meldenLaden....

Meer nieuws

Politie zoekt twee jongens na poging tot inbraak aan de Neptunus

NieuwsRedactie

Politie zoekt getuigen van aanranding in Steenbergerpark Hoogeveen

NieuwsRedactie

Moeder en kind (3) vermist, auto gevonden bij tankstation aan de A28

NieuwsRedactie
error: Content is protected !!