Hoogeveen

Algemeen directeur vertrekt bij FC Emmen

Emmen – De algemeen directeur van FC Emmen, Jan Zwiers vertrekt bij FC Emmen. Dit heeft de club maandag in een verklaring laten weten.

Inmiddels is bekend geworden dat Zwiers één van de nieuwe wethouders in Hoogeveen wordt. Hij was nog maar kort, sinds 1 maart algemeen directeur van FC Emmen. Zwiers blijft bij de club betrokken als commissaris, deze rol vervuilde hij voor zijn directeurschap ook al. Zwiers wil nog benadrukken dat FC Emmen zijn club blijft: “De gunfactor van sponsoren en supporters heeft grote indruk op mij gemaakt, evenals de betrokkenheid van al die vrijwilligers. Ondanks dat het inwerken door het coronavirus lastig was, mocht ik met prima collega’s en mooie mensen samenwerken. Het contact met de technische staf was goed en open.”

Correctie melden

Foto's: FC Emmen


Laden....

error: Content is protected !!